SAMEK Eserleri Beğeni Topladı

200 eser sergilendiSakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK) Serdivan’da eğitim gören kursiyerlerin eserlerinden oluşan yılsonu sergisi törenle açıldı. Sergide kursiyerlere ait mefruşat, dikiş, nakış ve yağlı boya tablolarından oluşan 200 eser sergilendi.
Serginin açışına; Ak Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, Serdivan Kaymakamı Fahri Keser,  Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Kültür İşleri Daire Başkanı İbrahim Aktürk, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Hanımlar çok hünerliler
Sergi açılışı öncesinde kurs öğreticilerine ve kursiyerlere AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve diğer katılımcılar tarafından sertifikaları takdim edildi. Serginin kurdelesini AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve bürokratlar birlikte kestiler. Sergiyi beraberindekilerle birlikte gezen Milletvekili Hasan Ali Çelik, kurs öğreticilerinden ve kursiyerlerden eserlerle ilgili bilgi aldı. Eserleri çok beğendiğini belirten Milletvekili Hasan Ali Çelik “ Hanımlarımız çok güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Hepsi birbirinden yaratıcı eserler. Dikilen kıyafetleride çok beğendim. Hanımlarımız çok hünerliler. Resimleri çok başarılı buldum. Hepsinde ayrı ayrı bir emek var. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi. Açılış öncesinde SAMEK Türk halk Müziği kursiyerlerince verilen mini konser büyük alkış aldı.