Sakaryaspor’un Etimesgut Belediyespor mücadelesini stadyumda takip eden Başkan Ekrem Yüce, “4-2’lik net bir galibiyet aldık. Son iç saha maçımızdı. Ardından playoff maçları oynayacağız. Takımımıza güveniyoruz. Bu ligden çıkacak güce sahip bir takımımız var. İnanıyoruz, beklediğimiz şampiyonluk hepimize bayram sevinci yaşatacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor’un normal sezonun son iç saha maçında karşılaştığı Etimesgut Belediyespor mücadelesini stadyumda takip etti. 4-2’lik skorla sahadan galip ayrılan teknik ekip ve sporcuları tebrik eden Başkan Yüce, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi’den takımın son durumuna ilişkin bilgiler aldı. Yüce, Sakaryaspor’un playofflardan üst lige adını yazdıracağına inandıklarını ifade ederek, tek düşüncelerinin bu ligden çıkmak olduğunu vurguladı. Başkan Yüce, Sakaryaspor’un tüm şehre güzel bir bayram sevinci yaşatacağını söyledi.