Sakaryaspor genel kurulunda konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Sakaryaspor tarifi imkânsız bir sevdadır. Sakaryasporumuza olan aşkımız, sevdamız, muhabbetimiz her daim var olacak. İnanıyorum ki Sakaryaspor çok daha güzel günleri görecek” dedi. Başkan Ekrem Yüce, seçimin ardından başkan seçilen Cevat Ekşi ve yönetimine başarılar diledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Sakaryaspor Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen ve iki adayın yarıştığı kongrede delegelerin kullandığı oylar sonucunda Cevat Ekşi Sakaryaspor’un yeni başkanı oldu. Ekşi, oy kullanan tüm delegelere teşekkür etti.

Desteğimiz devam edecek
Genel kurulda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor’u hiçbir zaman yalnız bırakmayacağını ifade ederek, “Bu tarihi günde Sakaryaspor’a gönül veren tüm hemşehrilerimi selamlıyorum. Sakaryaspor tarifi imkânsız bir sevdadır. Sakaryasporumuza olan aşkımız, sevdamız, muhabbetimiz her daim var olacak. Ortaokul çağlarımdan bugüne kadar yeşil ve siyaha olan sevdam her zaman devam etmiş ve bu can bu bedende olduğu sürece ilelebet devam edecektir. Sakaryaspor hiçbir zaman sahipsiz, mağdur veya muhtaç olmadı. Sakaryaspor kendi gururuyla, onuruyla, kimliği ile hep var oldu ve var olmaya devam edecek. Sevgiye, kardeşliğe ve desteğe ihtiyacımız vardır. Bu zamana kadar bu desteği, kardeşliği ve sevgiyi hissettik. Bundan sonrada kardeşliğimiz devam edecek. İnanıyorum ki Sakaryaspor çok daha güzel günleri görecek” dedi. Başkan Ekrem Yüce, seçimin ardından başkan seçilen Cevat Ekşi ve yönetimine başarılar diledi.