MÜSİAD EXPO’yu ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, “124 farklı ülkeden binlerce katılımcının ziyaret ettiği fuarda BELPAŞ, Sera ve Fidan A.Ş ile biz de yerimizi aldık. Ekonomik kalkınmanın üretimden geçtiği bilinciyle çalışıyoruz. Sakarya’nın sahip olduğu avantajları her ortam ve platformda anlatmaya, şehrimiz ekonomisine katkı sağlayacak adımları atmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, MÜSİAD EXPO fuarını ziyaret etti. TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve 124 farklı ülkeden binlerce katılımcının ziyaret ettiği MÜSİAD EXPO’da Büyükşehir Belediyesi de BELPAŞ, Sera ve Fidan A.Ş ile yer aldı. Başkan Yüce, burada stantları gezdi, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ile görüştü. Yüce, ekonomik kalkınmanın üretimden geçtiğini vurgulayarak, MÜSİAD’a fuar dolayısıyla teşekkür etti.

124 ülke binlerce ziyaretçi
Başkan Yüce, MÜSİAD EXPO’da kurulan stantları ziyaret ederek bilgiler aldı. Ayıca Büyükşehir Belediyesi’nin fuarda yer aldığı BELPAŞ, Sera ve Fidan A.Ş stantlarını ziyaret eden misafirlerle de görüştü. 124 ülkeden binlerce kişinin 4 gün boyunca ziyaret ettiği MÜSİAD EXPO’da Sakarya’yı tanıttıklarını, ekonomik avantajlarını ziyaretçilerle paylaştıklarını ifade eden Yüce, yeni iş birliği fırsatları için Sakarya olarak hazır olduklarını kaydetti.

Sakarya’nın avantajlarını anlatmaya devam ediyoruz
Ekonomik kalkınmanın üretimden geçtiğini belirten Başkan Ekrem Yüce, “Ülkemizin en büyük ve kapsamlı fuarında biz de Büyükşehir Belediyesi olarak yerimizi aldık. Ben de fuar ziyaretinde gerek iş dünyasının temsilcileriyle gerekse firmalarla görüşmeler gerçekleştirdim. Sakarya’nın sahip olduğu avantajları her ortam ve platformda anlatmaya, şehrimiz ekonomisine katkı sağlayacak adımları atmaya devam edeceğiz. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’ya, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu’na ve fuara katılan firmalara teşekkür ediyorum. Fuarın hayırlı sonuçlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.