Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler Alancuma ve Kozluk Mahallelerini merkeze bağlayan yolu asfaltladı. YOL-BAK ekipleri, 2 buçuk kilometre uzunluğunda ve 8 metre genişliğindeki Alancuma Caddesi’ne 4 bin 500 ton asfalt serdi. Bu çalışmayla iki mahalle ile Sakarya Canlı Hayvan Pazarı’nın kent merkezine ulaşımı rahat ve konforlu hale geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde cadde ve grup yollarını yeniliyor. Bu kapsamda, çalışmaların hızla devam ettiği bölge Erenler ilçesi Kozluk ve Alancuma Mahalleleri. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı(YOL-BAK) ekipleri, iki mahallenin D-100 Karayolu ile şehir merkezine bağlantısını sağlayan Alancuma Caddesi’nde alt  ve üst yapı düzenlemelerini tamamladı. 2 buçuk kilometre uzunluğunda ve 8 metre genişliğindeki caddeye 4 bin 500 ton asfalt serildi. Bu çalışmayla iki mahalle ile birlikte Sakarya Hayvan Borsası Pazarı’na ulaşım rahat ve konforlu hale geldi.

Sakarya’nın yolları Büyükşehir’le yenileniyor
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sakaryamızın dört bir tarafında yenileme ve onarım çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda yol yenilemesine başladığımız Erenler Alancuma ve Kozluk mahallelerimizde işlem tamamlanmak üzere. 2 buçuk kilometre uzunluğunda ve 8 metre genişliğindeki ana caddemize 4 bin 500 ton asfalt döküldü. Yenileme sayesinde iki mahallenin ve Sakarya Hayvan Borsası’nın şehrin merkezi ile D-100 Karayolu’na ulaşımı daha kolay hale gelmiştir. Sakaryamıza hayırlı olsun” denildi.