Başkan Ekrem Yüce, ilçe temaslarını Kocaali ve Kaynarca’da sürdürdü. Teşkilatları ziyaret eden ve vatandaşla kucaklaşan Yüce, iki ilçe için yapılan yatırımları tek tek anlattı. Başkan Yüce, “Sakarya’yı geleceğin en iyi şehirleri arasına taşımak için gündüz-gece demeden çalışıyoruz. Kaynarca’ya 100 milyon TL’lik altyapı işlemine başlıyoruz, iki ilçemize hizmet taşımaya devam edeceğiz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ramazan dolayısıyla gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine Kocaali ve Kaynarca ile devam etti. Programları kapsamında ilçe belediyelerini, AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Yüce, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar ile de görüştü. Yüce, birlik ve beraberliklerini güçlendirerek Sakarya’yı geleceğin şehirleri arasına taşımak için gündüz gece çalışmaya devam edeceklerini belirttiği ziyaretlerinde bölgelerde gerçekleştirilen yatırımlara ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

 

Gündüz gece çalışmaya devam

Yüce, günün ilk ziyaretini şehrin kuzey ucu Kocaali’ye yaptı. Burada AK Parti İlçe Başkanı Ersan Demir ve yönetimi ile buluşan Başkan Yüce, “Teşkilatımızla birlikte Kocaali için gündüz gece demeden çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah hep birlikte ülkemizi, şehrimizi hedeflerine ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

Üstyapıya 32 milyon

Yüce, daha sonra Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar’ı ziyaret etti. Burada muhtarlar ve meclis üyeleriyle görüşen Başkan Yüce, “İlçemizde 36 ayda 32 milyon liralık üstyapı yatırımı yaptık. İçme suyu, kanalizasyonu ve yağmur suyu hatlarında yenilemeler için 15 milyon liralık altyapı hamlesi gerçekleştirdik. Sakarya Botanik Vadisi ile ilçemizin çehresi değişti” dedi.

 

Yüce’ye hizmet teşekkürü

Kocaali Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Akyüz ve muhtarların talep ve isteklerini alan Başkan Yüce, çözümü için gerekli adımların atılacağını söyledi. Ahmet Acar ise yatırım ve hizmetler dolayısıyla Başkan Yüce’ye teşekkür etti. Yüce, Fiskobirlik Genel Başkanı Lütfi Bayraktar’ı ziyaretinin ardından esnaflarla da buluşarak hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

 

100 milyon liralık altyapı projesinde çalışmalar başlıyor

Yüce, bölgedeki temaslarını Kaynarca ilçesinde sürdürdü. AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Köseoğlu ve yönetimiyle buluşan, daha sonra Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli’yi ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce,  100 milyon liralık ilçenin en büyük altyapı projesinde çalışmaların başlayacağını müjdeledi. 36 ayda Kaynarca’ya gerçekleştirilen üstyapı yatırımın maliyeti 17 milyon lirayı aştığını ifade eden Yüce, 1,5 milyar TL’lik Darıçayırı Barajı’nın bölgenin gelişimine katkı sunacağını belirtti.

 

Kaynarca’da yatırımlar hız kesmiyor

Yüce, iftar öncesi Kaynarca’da esnaflarla da görüştü. Ramazan aylarını tebrik ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Yüce, son olarak Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner ve muhtarlarla bir araya geldi. Yüce, “İlk günden bu yana tüm ilçelerimizi kapsayan, kucaklayan bir anlayışla çalıştık. Kaynarca’yı da altyapı ve üstyapı yatırımlarımızla modern bir şehir haline taşımak için çalışıyoruz. Muhtarlarımızdan gelen taleplerin çözümü için gerekli adımları atıyor, iş birliğimizi kuvvetlendiriyoruz” dedi. Kaynarca Belediye Başkanı Kefli, AK Parti İlçe Başkanı Köseoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Öner, Kaynarca’ya verdiği değer, gerçekleştirdiği hizmetler dolayısıyla Başkan Yüce’ye teşekkürlerini iletti.