Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nin hemen yanında bulunan alanda hazırlanan Sakarya EXPO alanını ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, "Sakarya EXPO alanında hemşerilerimize ve misafirlerimize Sakarya’nın tarihi, kültürel, sanatsal değerlerini yansıtılacak. 4 gün boyunca sürecek EXPO alanında çocuklara ve gençlere yönelik atölyeler, halk oyunları, mehteran ve bando gösterileri sergileyecek, hediyeler dağıtacağız. Tüm vatandaşlarımızı Sakarya EXPO alanımıza davet ediyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 23-25 Ekim tarihleri arasında Sakarya'nın ev sahipliği yapacağı 2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası öncesinde Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nin hemen yanında bulunan alanda hazırlanan Sakarya EXPO alanını ziyaret etti. Sakarya’nın tarihi, kültürel, sanatsal ve yöresel yaşamına ışık tutacak ve içerisinde şampiyona sponsorlarının, ilçe belediyelerinin stantlarının yer aldığı EXPO alanı ile ilgili Başkan Ekrem Yüce, şehrimizin tanıtımına katkı sunacağını ifade ederek tüm vatandaşları 23 Ekim Cuma günü saat 13.30'da gerçekleştirilecek açılışa davet etti. Başkan Ekrem Yüce'ye ziyaretinde Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç eşlik etti.

EXPO alanına davet
Ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, "Hafta sonu Sakarya’da dev bir şampiyonaya ev sahipliği yapıyoruz. Şampiyonayı takip etmek için gerek yurtiçinden gerekse yurtdışından birçok misafir şehrimize gelecek. Ayrıca şampiyonada birçok kanaldan ekranlara taşınacak. Ev sahipliğini göstereceğimiz bu dev organizasyon için Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nin hemen yanında bulunan alana şehrimizin tanıtımını yapabileceğimiz bir Sakarya EXPO alanı oluşturduk. Bu alanda hem hemşerilerimize hem de misafirlerimize Sakarya’nın tarihi, kültürel, sanatsal değerlerini yansıtılacak. 4 gün boyunca sürecek EXPO alanında çocuklara ve gençlere yönelik atölyeler, halk oyunları, mehteran ve bando gösterileri sergilenecek, hediyeler dağıtılacak. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizi dünyaya tanıtacak olmaktan da ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Sakarya EXPO da bu mutluluğumuzun en büyük göstergesidir. Tüm vatandaşlarımızı Sakarya EXPO alanımıza davet ediyoruz" dedi.