“Sakarya bölgesel gelişimde öncü olacak”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin de üyesi olduğu Marmara Belediyeler Birliği’nin Şubat ayı Encümen Toplantısı gerçekleştirildi. Sakarya’nın ev sahibi olduğu toplantıda Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, MBB Genel Sekreteri Cemil Arslan yer aldı. İstişare ve tecrübe paylaşımının değerli bir kazanım olduğunu dile getiren Başkan Ekrem Yüce, yaşanan her gelişmeyi takip ettiklerini ifade ederek, Sakarya’yı daha da iyi noktalara ulaştıracak adımları atacaklarını söyledi.

Ortak çalışma vurgusu
Başkan Ekrem Yüce, Marmara Belediyeler Birliği’nin Şubat ayı Encümen Toplantısı’nın ardından yaptığı değerlendirmede ise şu ifadeleri kullandı: “Toplantımızın bu ay ki adresi güzel Sakarya’mızdı. Değerlendirme ve istişarelerde bulunduk. Tecrübe paylaşımlarının yanı sıra geliştirebileceğimiz ortak projeler üzerine konuştuk. Bölgemizin kültürel zenginliği, sosyal hayatın gelişmesi ve ekonomik kalkınması için şehrimize değer katacağına inandığımız çalışmaları adım adım takip ediyoruz. İnşallah daha da iyi noktalara ulaşacak, milletimizin talep ve isteklerini yerine getireceğiz” dedi.