Büyükşehir BAHÇEM 800 çeşit bitki, iç-dış mekan ve her türlü peyzaj ürünüyle Sakarya’nın gözdesi oldu. BAHÇEM’in Sapanca Yanık’taki merkezi ise 14 Şubat’ta hizmete girecek. Bu projeyle Sakaryalılar süs bitkiciliği ve peyzaj konusunda bilgilenirken, sektör temsilcileri de istedikleri tüm ürünlere uygun fiyata sahip oluyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, tarımsal kalkınma ve bitkicilik alanında yürüttüğü faaliyetlerle Türkiye’nin örnek şehirlerinden bir tanesi oldu. Melen Botanik Vadisi ve Sapanca Yanık’ta her türlü aromatik bitki, peyzaj ve süs bitkiciliği üretimiyle Sakarya’yı bu alanda marka yapmak için çalışan Büyükşehir Belediyesi, ürünlerin satışa sunulduğu FİDAN A.Ş kuruluşu BAHÇEM ile büyük bir memnuniyet oluşturdu.

800’den fazla ürün çeşidi
İlk olarak Adapazarı Ormanpark’ın önünde bulunan 150 metrekarelik ofiste satışa faaliyete geçen BAHÇEM, yakın zamanda farklı noktalarda da hizmete başlayacak. 800’den fazla ürün çeşidi,  iç-dış mekan aranjmanları ve peyzaja dair her çeşit ürün ile birlikte bitkilerin bakımına dair tüm malzemelerin satışa sunulduğu BAHÇEM, kısa sürede vatandaşların gözdesi oldu. Hayata geçirilen bu proje, Sakaryalıların süs bitkiciliği ve peyzaj alanında bilgi sahibi olmasını ve sektör temsilcilerinin de kendisini geliştirmesini sağladı.

Sapanca BAHÇEM açılıyor
BAHÇEM satış ofisini 6 aylık kısa bir sürede, binlerce vatandaş ziyaret etti. Vitrinde yerini alan yapraklı ağaçlar, ibreli ürünler, çalı ürünleri, mevsimlik çiçekler, iç mekân bitki türleri, saksı, toprak ile bitki bakım ürünleri ve peyzaja dair tüm ürünler, uygun fiyatı ve kalitesiyle büyük talep gördü. Sektöre öğretici yanıyla büyük katkı sunan BAHÇEM, yeni projelerle faaliyetlerini genişleterek sürdürecek. İlk olarak Sapanca Yanık’ta bulunan kapalı ve açık alanlarıyla toplamda 500 metrekarelik BAHÇEM ofisi 14 Şubat’ta açılacak.