Başkan Ekrem Yüce, hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Yüce’nin 14 Mart Tıp Bayramı jesti 1 yılı aşkın süredir salgınla mücadeleyi sürdüren hekimlere moral verdi. Yüce, “Gelişmiş sağlık altyapımız, uzman sağlık kadromuz ile inşallah en yakın zamanda korona hayatımızdan çıkacak ve normale döneceğiz. Tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Salgınla mücadelede özveri ve fedakârlıkları için sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını ifade eden Başkan Yüce, koronavirüsü yenmek için herkesin sorumlulukla hareket etmesinin çok önemli olduğunun altını çizdi. Yüce’nin 14 Mart Tıp Bayramı jesti 1 yılı aşkın süredir salgınla mücadeleyi sürdüren hekimlere moral verdi.

Özverili ve fedakâr sağlık ordusu
Başkan Ekrem Yüce, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Salgının ülkemizde görüldüğü tarihin üzerinden 1 yıl geçti. İlk günden bu yana sağlık ordumuz koronavirüsle mücadelesini özveri ve fedakârlıkla sürdürüyor.14 Mart Tıp Bayramında dahi görevi başında hastalara şifa olmaya çalışan hekimlerimize moral vermek, yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Gelişmiş sağlık altyapımız, uzman sağlık kadromuz ile inşallah en yakın zamanda korona hayatımızdan çıkacak ve normale döneceğiz. Tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.