Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı Rize’de düzenlenen Ümit Genç ve U21 Türkiye Şampiyonası’nda 5 madalya kazandı. Bayraktar, tüm sporcuları elde ettikleri başarılı sonuçlar dolayısıyla kutladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı, Rize’de düzenlenen Ümit Genç ve U21 Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu. 1 Altın, 1 Gümüş ve 3 Bronz Madalya alan sporcular Sakarya adına yeni bir başarı sağladı. Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı Sporcusu Abdülkerim Genç, 76 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken; Talha İnanç ise U21 Türkiye Şampiyonası’nda bronz madalyanın sahibi oldu. Elde edilen başarılardan dolayı sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.

Başarı temennisi
Orhan Bayraktar, “Haftasonu Rize’de gerçekleştirilen şampiyonada Büyükşehir Belediyespor olarak 5 madalyanın sahibi olduk. Çok şükür sporcularımız şehrimizi bir kez daha gururlandırdılar. İnşallah başarıları tüm şampiyonlarda devam edecek. Tüm sporcu arkadaşlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Rize’de dereceye giren sporcular;

1-Abdülkerim Balıkçıoğlu Genç 76 kilo Türkiye Şampiyonu

2-Talha İnanç U21 60 kilo Türkiye İkincisi

3-Arslan Kutlu U21 +84 kilo Türkiye Üçüncüsü

4-Gürkan Çelik U21 84 kilo Türkiye Üçüncüsü

5-Olcay Ümit +70 kilo Türkiye Üçüncüsü.