Büyükşehir Sanat Galerisi’nde ‘Yazgı Paradoksu; Şimdiki Zaman’ sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Sanatçı Filiz Hatipoğlu’nun eserleri kültür sanat dostlarının beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Yazgı Paradoksu; Şimdiki Zaman’ resim sergisinin açılış töreni ile devam etti. Sakarya Sanat Galerisi’nin ev sahipliği yaptığı sergiye kültür sanat dostları yoğun ilgi gösterdi. Eserlerini Sakaryalı kültür sanat dostlarının beğenisine sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sanatçı Filiz Hatipoğlu, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

24 Ocak’a Kadar Galeri’de
Sakarya’da kültür sanat alanında gözle görülür bir gelişme yaşandığına da dikkat çeken Hatipoğlu, gerek kültür sanat etkinlikleri gerekse de bu alandaki yatırımların şehir kimliği açısından taşıdığı öneme vurgu yaptı. Sergiye katılımlarından dolayı Sanatçı Filiz Hatipoğlu’na teşekkür eden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ise, günün anısına Hatipoğlu’na çiçek takdim etti. Galeri’de açılışı gerçekleştirilen ‘Yazgı Paradoksu; Şimdiki Zaman’ sergisi 24 Ocak Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.