Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolileri ulaştırıyor. Yapılan açıklamada Ramazan’ın dayanışma ve paylaşma kültürünün en özel zamanı olduğu belirtilerek, destek çalışmalarının devam edeceği ifade edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri ulaştırılmaya devam ediyor. Yapılan açıklamada, “Şehrin dört bir yanındaki vatandaşımız için gıda yardımlarımıza titizlikle devam ediyoruz. Yılın her günü olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Şu ana kadar 5 bin ailemize erzak yardımında bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Ramazan birlik, beraberlik, paylaşma ayıdır. Büyükşehir Belediyesi, Ramazan’ın bereketini şehrimizin tamamına yaymaya, her sofraya katkıda bulunmaya devam edecektir” ifadelerine yer verildi.