Büyükşehir Belediyesi YOLBAK ekipleri Pekşenler-Alancuma arasında kalan 2 kilometrelik alanda kalan bozuk yola bin ton sıcak asfalt dökerek onarımı tamamlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Erenler-Karapürçek arasında yapımı devam eden yol çalışması nedeniyle trafiğin zorunlu yönlendirildiği Pekşenler-Alancuma arasındaki 2 kilometrelik yolda ağır trafik sebebiyle bozulan kısımların onarım çalışmaları tamamlandı. Onarımlarda toplam bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesinden yapılan açıklamada, “Bozulan yolun onarımı ile birlikte vatandaşlar daha rahat bir ulaşıma kavuşmuş oldu” sözlerine yer verildi.