Sakarya Sanat Galerisi, yeni bir sergi açılışına daha ev sahipliği yaptı. Sanatçı Nusret Çolpan ve Nasuhi Hasan Çolpan’ın özgün eserlerinden oluşan ‘Nâmütenâhi’ Minyatür Sergisi sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Sakarya Sanat Galerisi, yeni bir sergi açılışına daha ev sahipliği yaptı. Sanatçı Nusret Çolpan ve Nasuhi Hasan Çolpan’ın özgün eserlerinden oluşan ‘‘Nâmütenâhi’ Minyatür Sergisi, düzenlenen açılış töreni ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Gerçekleştirilen programa Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ve Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan’ın yanı sıra çok sayıda kültür sanat dostu da katıldı.

18 Ekim Pazar’a Kadar
Eserlerini Sakaryalı sanatseverlerin beğenisine sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Nasuhi Hasan Çolpan, sergiye ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Programın devamında İbrahim Aktürk, sanatçı Nasuhi Hasan Çolpan’a teşekkür ederek, günün anısına çiçek takdim etti. Sakarya Sanat Galerisi’nde açılışı gerçekleştirilen ‘Nâmütenâhi’ Minyatür Sergisi 18 Ekim Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.