Büyükşehir Belediyesi, hafta içi uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları kapsamında belediye otobüslerinin ve özel halk otobüslerinin son servis saatlerinde düzenleme uyguladı. Vatandaşlar www.sakarya.bel.tr üzerinden ve SAKUS uygulaması üzerinden ulaşabilecekler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından sokağa çıkma kısıtlamaları kapsamında belediye otobüslerine ve özel halk otobüslerine yeni saat düzenlemesi getirdi. Vatandaşlarımız getirilen düzenlemeye www.sakarya.bel.tr üzerinden ve SAKUS uygulaması üzerinden ulaşabilecekler. Ulaşım Dairesinden yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından getirilen sokağa çıkma kısıtlamalarına ilişkin otobüs seferlerimizde düzenleme gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın yeni saatlere uymaları önemle rica olunur” denildi.