Osmanlı Sanatı Sakaryalılarla Buluşuyor

Büyükşehir Belediyesi yeni bir sergiyi daha sanatseverlerin beğenisine sunuyor. Ressam Karl Talip Kara’nın eserlerinden oluşan ‘İznik ve Osmanlı Sanatları’ resim sergisi, Sakarya Sanat Galerisi’nde açılıyor. 21 Kasım Perşembe günü, saat 17.00’da gerçekleştirilecek açılış ile Sakaryalılarla buluşacak resim sergisi, 21 Kasım - 3 Aralık tarihlerinde sanatseverler tarafından gezilebilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin kültür sanat hayatına kazandırılan Sakarya Sanat Galerisi, yeni bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor. Ressam Karl Talip Kara’nın eserlerinden oluşan ‘İznik ve Osmanlı Sanatları’ resim sergisi Sakaryalılarla buluşuyor. Çağdaş, soyut ve eski sanat kavramlarının incelikle kullanıldığı kıymetli eserleri, Sakaryalıların beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Asya ve Osmanlı sanatından esinlenerek kendine has bir tarz yaratan Ressam Karl Talip Kara’nın önemli eserlerini sanatseverlerin beğenisine sunuyoruz. 21 Kasım Perşembe günü, saat 17.00’da açılışı gerçekleştirilecek “İznik ve Osmanlı Sanatları” resim sergimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.