Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı ilçesi İbrahim Kangal Caddesi’ni sil baştan yenilediği çalışmada altyapı işlemlerini tamamlayarak sıcak asfalt hazırlıklarına başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 16 ilçe ve şehir merkezinde gerçekleştirdiği dönüşüm çalışmalarına İbrahim Kangal Caddesi’nde devam ediyor. Daha önce SASKİ marifetiyle tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından asfalt söküm işleminin başladığı İbrahim Kangal Caddesi’nde bin metrelik güzergâh yeni yüzüne kavuşacak. Şehir trafiğini rahatlatan cadde, duble yollara entegre edilip vatandaşların hizmetine sunulacak. Gerçekleştirilen asfalt söküm işlemlerinin hemen ardından asfalt serim işlemi başlayacak ve bölgede toplamda olan 2 bin ton sıcak asfalt kullanılacak.

Yenileme ve dönüşüm çalışmaları devam edecek
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Daha önce altyapı çalışmalarını tamamladığımız güzergâhta sıra asfalt yenileme işlemine geldi. Bu kapsamda çalışma alanında ekiplerimiz asfalt söküm işlemlerine başladı. Yapılan asfalt söküm işleminin ardından bin metrelik güzergâhta toplam 2 bin ton sıcak asfaltın serim işlemi gerçekleştirilecek. Planlanan program dâhilinde şehrin çeşitli noktalarından yenileme ve dönüşüm çalışmalarımız devam edecek” ifadelerine yer verildi.