Mutlu Aile Sırları

Büyükşehir Belediyesi, alanında uzman isimleri Sakaryalılar ile buluşturmaya devam ediyor. Yazar Senai Demirci, 11 Aralık Çarşamba günü “Mutlu Aile Sırları” konulu konferans veriyor. AKM’de düzenlenecek program saat 14.00’da başlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Gelişim Merkezi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü, alanında uzman isimleri Sakaryalılarla buluşturuyor. Türkiye’nin sevilen isimleri arasında yer alan; Selam Sana Ey Nebi, Kıl Beni Ey Namaz, Her Güne Bir Dua, Elde Var İnsan isimli kitapların yazarı Senai Demirci, sevenleriyle buluşacak. AKM’de gerçekleştirilecek “Mutlu Aile Sırları” isimli ücretsiz konferans, 11 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’da başlayacak.