Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri, ateş altında olan Gazze’nin çocuklarına destek olmak için bir araya geldi. Savaşsız bir dünyada çocukların daha mutlu yaşayacağına vurgu yapan minikler, Filistinli kardeşleri için yazdıkları mektupları okudu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitim gören minikler, bir ayı aşkın süredir Filistin’de ateş altında bulunan yaşıtları için bir araya geldi. Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa ilk olarak ellerinde farklı dillerde “Bize Savaşsız Bir Dünya Bırakın”, “Çocuklar Dünyanın En Büyük Mutluluğudur”, “Çocuklar Savaştan Korunmalıdır”, “Çocukluğun Telafisi Yoktur”, “Yaşamak Her Çocuğun En Temel Hakkıdır” ve “Çocuklar Ölmesin” dövizleriyle çıkan minikler, daha sonra Gazzeli kardeşleri için şiir ve yazdığı mektupları okudu. Sosyal Gelişim Merkezi Drama Bölümü öğrencilerinin hazırladığı “Filistin’de Çocuk Olmak” adlı oyunun gösteriminin ardından, Gazze’ye gönderilmek üzere mektup ve oyuncak toplandı.