Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Paylaşmaktır’ sloganı ile yürütülen trafikte farkındalık hareketi devam ediyor. Kudüs Caddesinde minik öğrenciler, trafikte farkındalığı arttırmak için trafik polisi oldu, emniyet kemeri kontrolü yaptı. Trafikte emniyet kemeri kullanmayan şoförler ikaz edilirken; kullananlara ise hediyeler takdim edildi. Pistil, “Minik polislerimizi etkinlikleri dolayısıyla kutluyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Paylaşmaktır’ sloganı ile yürütülen trafikte farkındalık hareketi kapsamında minik öğrenciler anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Kudüs Caddesinde minik öğrenciler, trafikte farkındalığı arttırmak için trafik polisi oldu, emniyet kemeri kontrolü yaptı. Trafikte emniyet kemeri kullanmayan şoförler ikaz edilirken; kullananlara ise hediyeler takdim edildi.

Minik polisler iş başında
Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Şehir Paylaşmaktır’ sloganı ile çıktığımız trafikte farkındalık hareketi kapsamında Kudüs Caddesinde minik polislerimiz ile denetim yaptık. Minik polislerimiz sürücülerde emniyet kemeri kontrolü gerçekleştirerek, kullanımına dikkat çekti. Trafikte emniyet kemeri kullanmayan şoförler ikaz edilirken; kullananlara ise hediyeler takdim edildi” dedi.

Geniş kitleler
Pistil, “Başlatmış olduğumuz trafikte farkındalık hareketiyle şehrimizde kazaların ve ihlallerin önüne geçilmesini hedefledik. Hamdolsun çok güzel yorumlarla karşılaştık. Güzel bir kitleye ulaştık. Ciddi destekler gördük. Farkındalık oluşturduk ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Minik polislerimize de bu güzel etkinlikleri dolayısıyla kutluyorum” diye konuştu.