Büyükşehir Belediyesi tiyatro gösterimleri kapsamında bu hafta Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun “Midas’ın Kulakları” isimli oyunu kültür sanat dostlarının beğenisine sunuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Trabzon Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Midas’ın Kulakları” isimli gösterim Sakaryalı tiyatro severlerin beğenisine sunuldu. Mart ayının ilk tiyatro buluşmasına Sakaryalı kültür sanat dostlarının ilgisi yoğun oldu.

Ayakta alkışlanacak
Güngör Dilmen’in yazdığı ve Trabzon Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Midas’ın Kulakları” adlı oyun, iki tanrının gökyüzünde hangimizin müziği daha üstün kavgasıyla başlar. Tanrılar Kral Midas’ı hakem ilan ederler ve bu yarışma Midas’ın çarpılmasına neden olur. Yönetmen Oğuz Utku Güneş’in yönettiği oyun kültür sanat dostlarının büyük beğenisini topladı. Gösterimin sonunda oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.