Büyükşehir Macera Park’ta Bahar Dönemi kayıtları devam ediyor. Yapılan açıklamada, 17 Şubat Cuma gününe kadar devam edecek olan kayıtlara tüm öğrenciler davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Yaşayarak Öğrenme Macera Parkında Bahar Dönemi Kursları’nda kayıtlar 17 Şubat Cuma günü sona erecek. 7 – 14 yaş arası öğrencilerin katılabileceği eğitimlerin çocuklar tarafından büyük bir heyecanla beklendiğini aktaran Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Macera Park kurslarında öğrencilerimiz uzman hocalar denetiminde aldıkları eğitimlerle fiziksel ve zihinsel gelişimlerini sağlıklı bir şekilde tamamlıyorlar. 17 Şubat Cuma gününe kadar tüm öğrencilerimizi kurslara kayıt olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kayıt için gerekenler
Kıroğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Macera Park’ta maket yapımı, geleneksel okçuluk, tasarım, spor tırmanışı, doğanın ritmi ve akıl oyunları kurslarında öğrencilere eğitimler vereceğiz. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler, Büyükşehir Belediyemizin kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) adresi üzerinden ön kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir. Bahar dönemi kurslarımızla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız ise 211 40 60 numarasını arayabilirler.”