Büyükşehir Macera Park, ERCA sertifikasyonu kapsamında yıllık denetimden geçti. Merkezde gerekli incelemeler yapılarak çıkarılan raporlar doğrultusunda bakım ve onarımlar gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park, ERCA sertifikasyonu kapsamında yıllık denetimden geçti. Macera Park’tan yapılan açıklamada; “Yüksek kaliteli ve güvenilir hizmet sağlamak amacıyla uzman denetmen Thomas Gradl Macera Park’a geldi. Sağlıklı ve güvenli işletme için ön şart olan ve periyodik olarak yapılması gereken test ve denetimler gerçekleştirildi. Yapılan izlemelerde tesisin fonksiyonel kontrolü, güvenlik sisteminin kontrolü, kontrüksiyon ve malzeme yorgunluğu ile ilgili bir dizi kontrol ve testler yapıldı. Tesisin aynı zamanda ekstrem hava şartları ve olağanüstü durumlara karşı incelemeleri yapılarak hazırlanacak rapor doğrultusunda bakım ve onarımları tamamlandı” denildi.