Büyükşehir Belediyesi SAMEK kursiyerlerinin hazırladığı eserler, Ofis Sanat Merkezi içerisinde sürekli sergide ve satışta.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursiyerleri, alanında usta öğreticilerden aldıkları eğitimlerle hem boş vakitlerini değerlendiriyor, hem de hazırladıkları eserleri satışa sunarak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Ofis Sanat Merkezi içerisindeki büroda kursiyerlerin eserlerinin sürekli sergide ve satışta olduğunu ifade eden Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, “Bugüne kadar 33 binden fazla kadın ve gencimiz kurslarımızdan yararlandı.  Boş vakitlerini değerlendiren ve yeteneklerinin farkına varan kursiyerlerimizin aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla oluşturduğumuz satış ofisine de ilgi her geçen gün artıyor” diye konuştu.

Aile bütçelerine katkı
Geleneksel sanatlar, el sanatları ve güzel sanatlar branşlarında birbirinden değerli eserlerin raflarda yerini aldığını, diledikleri takdirde yeni dönem kursiyerlerinin de el emeği göz nuru eserlerini OSM’de satışa çıkarabileceğini duyuran Bilgin, “Hemşerilerimiz, Resim,  Karikatür, Kaligrafi, Vitray, Filografi, Perspektif, Hat, Ebru, Tezhip, Çini, Seramik, Minyatür, Ahşap Boyama, El Nakışı, Makine Nakışı, Cam Boyama, Takı Tasarımı ve Dekoratif Ev Aksesuarları gibi branşlarda kursiyerlerimizin hazırladığı eserleri Ofis Sanat Merkezi’nde inceleyebiliyor ve satın alabiliyor. OSM’deki SAMEK ürünleri satış ofisine ilgi gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.