Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Ressam Halil Akdeniz’in eserlerinden oluşan ‘Kültür İmleri’ sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Kültür İmleri’ Resim Sergisi’nin açılışı ile başladı. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Ressam Halil Akdeniz’in özgün eserleri Sakaryalı sanatseverler ile buluştu. Eserlerini kültür sanat dostları ile buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdeniz, gerçekleştirilen sergi için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

26 Nisan’a Gezilebilecek
OSM’de düzenlenen programın devamında Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan Ressam Halil Akdeniz’e teşekkür ederek günün anısına çiçek takdim etti. Akdeniz’in özgün eserlerinden oluşan sergi 26 Nisan Pazar gününe kadar Ofis Sanat Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.