Kudüs Fatihi Selahaddin Konuşulacak

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 26 Mart Salı günü AKM’de bir konferans gerçekleştirilecek. Prof. Dr. Ramazan Şeşen’in konuşmacı olarak katılacağı “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi” konferansı, saat 19.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Mart ayı programı kapsamında bir konferans gerçekleştirilecek. 26 Mart Salı günü AKM’de düzenlenecek “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi” konferansına Ortaçağ İslam kaynaklarında Türklerle ilgili bilgileri yeni nesle tanıtan tarihçiler arasında önde gelen isimlerden olan Prof. Dr. Ramazan Şeşen konuşmacı olarak katılacak. Konferans, saat 19.00’da başlayacak.