Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’de bulunan Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde başlatılan dönüşüm sürüyor. 4 bin 200 metre uzunluğunda 12 metre genişliğindeki artere 9 bin 800 ton sıcak asfalt kullanılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’de başlattığı dönüşüm çalışmalarını Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde sürdürüyor. İlçenin en önemli arterlerinden biri olan ve 12 metre genişliğe sahip caddede yaklaşık 4 bin 500 metrelik yol asfaltla buluşturuluyor. 9 bin 800 ton asfalt kullanılarak yeni yüzüne kavuşturulacak Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde devam eden çalışmalara ilişkin Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kocaali’de Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin talimatıyla başlattığımız asfalt çalışmaları devam ediyor. Bölgeye, hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olsun” denildi.