Büyükşehir Belediyesi Mahallemde İftar Var buluşmaları Kocaali’de devam etti. Merkez Camii önündeki sofraları dolduran yüzlerce vatandaş, günün bereketini ve hazzını birlikte yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mahallemde İftar Var Buluşmaları Kocaali’de devam etti. Merkez Camii önünde kurulan sofralarda yüzlerde vatandaş misafir edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Sami Güçlü, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu da gönül sofralarında yerini aldı. Program, İstanbul Mecidiyeköy Camii İmam Hatibi Ali Derman’ın Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle başladı.

Ramazan tebriği
Hazırlanan sofraları tek tek dolaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, vatandaşlara hayırlı Ramazan dileklerini iletti. İftar vakti edilen duaların ardından okunan ezanlarla oruçlar açıldı. İftarın ardından kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. Yavuz, “Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği iftar programlarında bir araya geliyoruz, hasbıhal ediyoruz. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Sayın Başbakanımız ulaşım, sağlık, eğitim ve özgürlüklerin gelişmesi adına ülkemize çok önemli katkı sağladı. Sayın Başbakanımıza çıktığı bu yolculukta başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. İftar Buluşması’nın ardından Kocaalili minikler Orta Oyunu ve Meddah gösterileriyle doyasıya eğlendi.