Kocaali’de cadde ve sokakları asfaltla buluşturduklarını aktaran Başkan Toçoğlu, “Şehir Senin İçin Yenileniyor’ dedik ve şehrimizde kapsamlı bir asfalt atağı başlattık. Şehrimizin kuzey ucu Kocaali’de yağmursuyu ve içmesuyu altyapısı tamamlanan arterleri yeni yüzlerine kavuşturduk. Kocaali’de bu yıl gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışması 25 bin ton. Hayırlı olsun” dedi. Başkan Acar ise; altyapının ardından üstyapının da tamamlanmasıyla yolların konforlu hale geldiğini söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçede asfalt çalışmaları devam ediyor. Kocaali’de asfalt atağıyla cadde ve sokakları yeni yüzlerine kavuşturduklarını aktaran Başkan Toçoğlu, “Sadece bu yıl Kocaali’de yaklaşık 25 bin ton asfalt kullanarak cadde ve sokakları yeniledik. Hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Kocaali’de 25 bin ton asfalt
Başkan Toçoğlu, “Şehir Senin İçin Yenileniyor’ dedik ve şehrimizde kapsamlı bir asfalt çalışması başlattık. Şehrimizin kuzey ucu Kocaali’de de bu yıl bereketli bir asfalt sezonu geçirdik. Altyapısı tamamlanan arterleri yeni yüzlerine kavuşturduk. İlçe merkezi ulaşımlarında büyük bir öneme sahip olan Sakarya Caddesi’ni yenileyerek işe başladık. Yağmursuyu, kanalizasyon ve diğer tüm altyapı işlemlerinin tamamlandığı 13 cadde ve sokakta da başlattığımız çalışmalarımızı tamamladık. Bu yıl Kocaali’de yaptığımız çalışma yaklaşık 25 bin ton. Kocaali’ye hayırlı olsun” diye konuştu.

Önce altyapı ardından üstyapı
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, “Altyapı çalışmaları dolayısıyla büyük ölçüde kullanılamaz duruma gelen yollarımız Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarıyla vatandaşlarımız için en konforlu hale getirilmiş oldu. Kanalizasyon, yağmursuyu, içmesuyu, elektrik, doğalgaz ve mobese altyapısının yenilenmesinin ardından üstyapı da tamamlandı. Kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması açısından örnek bir çalışma yürüttük. Önce altyapıyı halledip, ardından üstyapıda gereken işlemlerin yapılması hususunda mutabıktık. Şu anda da memnuniyet verici bir uygulamanın sona geldik. Üstyapıda yeni güzellikleri ilçemizle buluşturmaya devam edeceğiz. Sabır gösteren halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum.”

Cadde ve sokaklar yenilendi
Çalışmaların detaylarını paylaşan YOLBAK Başkanı Haydar Akbulut, “Kocaali şehir merkezinde başlattığımız cadde ve sokak yenilemelerinde toplamda 7 bin 500 metrelik arterlerde 11 bin ton sıcak asfalt kullandık. Sakarya Caddesi, Gaffar Okkan Caddesi, Hilal Caddesi, Fatih Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Osman Bey Caddesi, Mevlana Caddesi, Şehit Yılmaz Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Alifuat Cebesoy Sokak, Gökçe Hatun Sokak, Kenan Tural Sokak ve Stat Sokak’ı yenilemiş olduk” ifadelerini kullandı.