Şehir genelinde devam eden karla mücadele çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Kar yağdığından bugüne şükürler olsun ki ciddi bir sorun ile karşılaşmadık. Ekiplerimiz büyük bir özveri ve gayretle hizmetlerini sürdürüyor” dedi. Saat 17.00’da paylaşılan rapor kapsamında ise Büyükşehir karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını 3 grup yolunda devam ettirdiği ifade edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehir genelinde devam eden karla mücadele çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Hızırilyas Su Yönetim Merkezine giden Başkan Ekrem Yüce, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Başkanı Atilla Turan’dan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Ekiplerin 7/24 karla mücadele çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Yüce, tuzlama çalışmalarıyla olası buzlanma riskini yüksek mertebede ortadan kaldırıldığını kaydetti. Saat 17.00’da paylaşılan rapor kapsamında Büyükşehir karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını 3 grup yolunda devam ettirdiği ifade edildi.

Ciddi bir sorunla karşılaşmadık
Başkan Ekrem Yüce, “Cumartesi gününden itibaren kar ile mücadelede tuzlama araçlarımız yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığımızın hizmetinde bulunan 40 aracımız merkezimizde ve ilçemizde çalışmalar devam ediyor. Çalışma arkadaşlarımızla birlikteyiz. Kar yağdığından bugüne şükürler olsun ki ciddi bir sorun ile karşılaşmadık. Ekiplerimiz büyük bir özveri ve gayretle hizmetlerini sürdürüyor. Sakarya’mızın daha yaşanılabilir ve bütün olaylara karşı daha duyarlı olunması münasebetiyle ben bütün vatandaşlarımızdan bizlere bu konuda katkı sağlamalarını, bir olumsuzluk görüldüğünde haber vermelerini, bizim göremediğimiz olaylar karşında anında ulaşabilmemiz adına Çözüm Masamıza ve ihbar hatlarımıza bilgi vermelerini istiyoruz” dedi.

24 saat şehrimizin hizmetindeyiz
İhbar hattına ulaşılan her çağrının özenle takip edildiğine dikkat çeken Başkan Yüce, “Bilgi alındığı gibi yoğun bir şekilde çalışma yerlerine intikal ediyoruz. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımız, İtfaiye Daire Başkanlığımız, Çevre Koruma Daire Başkanlığımız ve diğer tüm dairelerimizle şu anda olayların üzerindeyiz. Ben inşallah bu karın bereketli olmasını diliyorum. Allah’a çok şükür kar çok düzenli yağdı. Ben yağmakta olan bu karın şehrimize, ülkemize, toprağımıza, tarımımıza bereket getirmesini temenni ediyorum. Şu anda yağan tüm kar şehrimize bereket sağladı. İnşallah bu bereket artarak devam edecek. Herhangi bir olumsuzluğun olmamasını temenni ediyor, bizler de bunun için her türlü gayreti göstereceğiz. 24 saat Sakarya’mızın hizmetindeyiz” dedi.