Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano Takımı sporcusu Cemrehan Özbek, Antalya Belek’te düzenlenen Uluslararası Gloria Canoeing Cup yarışlarında 3. olarak podyumda yerini aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano Takımı Sporcusu Cemrehan Özbek, 16 Mart Cumartesi günü Antalya Belek’te düzenlenen Uluslararası Gloria Canoeing Cup yarışlarına katıldı. 10 ülkeden 130 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen yarışmada Belediyespor Kulübü sporcusu Cemrehan Özbek, Yıldız Erkekler kategorisinde 3. olarak podyumda madalya sahibi oldu. Kano’da yeni bir gurur yaşadıklarını ifade eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, “Yıldız Erkekler de bizi en iyi şekilde temsil eden sporcumuz Cemrehan Özbek’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” sözlerine yer verdi.