KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

Sakaryaspor, şehrimizin ortak paydası, 55 yıllık mazisinde elde ettiği başarılarla gurur kaynağımız olmuştur.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce de Sakaryaspor’a gerek maddi gerekse manevi destekleriyle yıllardır güç katmıştır.

Sakaryaspor’a 21 milyon aktarıldığı iddiası  gerçeği yansıtmadığı gibi, Sakaryaspor üzerinden kurulmak istenen oyunları da gözler önüne sermektedir.

Bu iddiaları gündeme getiren, kamuoyunda algı oluşturan kişiler ilgili makamlardan izin alarak Sakaryaspor kulübünden bilgi alıp iddialarının asılsız olduğunu görebilirler.

Elbette şehrimizin en büyük markası Sakaryaspor’a Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’nin, Erenler belediye başkanlığı döneminden beri yıllardır maddi manevi destekleri olmuştur.

Ancak; bu destekler, Başkanımızın iş dünyası ve saygın çevresinin aracılığı ve katkılarıyla olmuştur. Dolayısıyla Başkanımızım Sakaryaspor’a verdiği destek Belediyemiz kaynaklarından yapılmadığı için belediye hizmetlerini kesinlikle aksatmamıştır.

Sakaryaspor üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye ve kurumumuza internet sitesi ve gazeteler üzerinden atılan iftiraları üzüntü ve taaccüple karşılıyor ve doğru bilgiyi vatandaşlarımıza arz ediyoruz.

Tüm bunların yanında bahse konu olan haberde yer alan ifadeler asılsız ve mesnetsiz olup, konuyla ilgili gerekli yasal sürecin takip edileceğini ifade ediyoruz.