Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kültür Etkinlikleri ‘Paylaşmanın İnsan Ruhu Üzerindeki Etkileri’ Ramazan sohbet programı ile devam etti. Karakaş, “Kalbi huzura ulaştıran, iç huzuru rahatlatan şeylerden bir tanesi de paylaşmaktır. Bir insanın derdi varken vakit ayırıp derdini dinlemek müthiş bir özveridir. Bugünün takvası zamanı boş yere geçirmemektir. Paylaşmak, bir şeyler vermek insanları mutlu kılar. Her zaman paylaşmanın ve doğru zaman kullanmanın bilincinde olmalısınız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Ramazan Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Paylaşmanın İnsan Ruhu Üzerindeki Etkileri’ isimli sohbet programı ile devam etti. Tarihi Alicanlar Konağı’nda gerçekleştirilen programa Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Canan Karakaş katıldı.

Paylaşmak mutlu eder
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Canan Karakaş, “Huzuru yakalamak için her zaman çalışmamız gerekir. Bu hayatta her şey para veya her şey araba satın almak değildir. Bizler önceliklerimizi ve tercihlerimizi bazen şaşırabiliyoruz. Bunun da olmasında heves ve arzularımız ön planda olmaktadır. İnsanoğlu çok gariptir ki neyi çok severse onunla imtihan olmaktadır. Bundan dolayı da ileride bir kaygısızlığa düşmek herkes için geçerli bir durum olmaktadır. Kalbi huzura ulaştıran, iç huzuru rahatlatan şeylerden bir tanesi de paylaşmaktır. Bir insanın derdi varken vakit ayırıp derdini dinlemek müthiş bir özveridir. Bugünün takvası zamanı boş yere geçirmemektir. Paylaşmak, bir şeyler vermek insanları mutlu kılar. Her zaman paylaşmanın ve doğru zaman kullanmanın bilincinde olmalısınız” sözlerine yer verdi.