Kadir Gecesi Akyazı'da İftar Var

Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ etkinlikleri kapsamında tüm ilçelerde iftar sofralarını kurmayı sürdürüyor. Gönül sofraları Kadir Gecesi’nde Akyazı’da kuruluyor. Cumartesi günü Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii önünde gerçekleşecek iftara tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ projesi kapsamında tüm ilçelerde gönül sofraları kuruyor. İftar programlarının onbeşincisi, 3 Ağustos Cumartesi Kadir Gecesi’nde, Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii önünde gerçekleştirilecek. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Bu yıl şehrimizin 17 farklı noktasında vatandaşlarımızla buluşuyoruz. İftarımıza ilgi gösteren tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Cumartesi günü Akyazı iftarında vatandaşlarımızı huzur sofralarımıza davet ediyoruz” denildi.