İtfaiye Filosuna 5 Yeni Araç

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. 5 yeni aracı daha itfaiye teşkilatına kazandırdıklarını ifade eden İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun talimatları doğrultusunda itfaiye teşkilatımızı 5 yeni araçla daha güçlendirdik. Yaklaşık maliyeti 2 Milyon TL olan araçların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

5 Yeni Araç
İtfaiye teşkilatına kazandırılan araçlarla ilgili detayları paylaşan Arancı, “Araçlarımızdan 4’ü 18 metre uzunluğunda merdivene sahip, 4 ton  su ve 500 kilogram da köpük kapasitesini içerisinde barındırıyor. Diğer aracımızı ise daha çok küçük çaplı yangınlarda hızlı ve ilk müdahaleyi yapabilmek için kullanacağız. İnşallah araçlarımıza ihtiyaç duyulacak bir durumla karşılaşmayız. Ancak olası bir afette itfaiye teşkilatı olarak hazır durumdayız” ifadelerini kullandı.