Yeni Dünya Vakfının düzenlediği programda konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Gönüllülük esasıyla çalışan vakıflarımızın, STK’larımızın, derneklerimizin üstlendiği ulvi sorumluluğu memnuniyetle takip ediyor, yeni bir dünya için gayret gösteren, toplumumuza dokunan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnsana yönelik yapılan her bir çalışmanın büyük önem taşıdığına inanıyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Yeni Dünya Vakfının düzenlendiği programa katıldı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Şahin Karaaslan ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Vakıf faaliyetlerine yönelik paylaşımların yapıldığı programda Başkan Yüce, çalışmalara destek olmaktan büyük mutluluk duyacağını dile getirdi.

Gençlik çalışmaları için hazırlıklarımız sürüyor
Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Şahin Karaaslan, “Destekleriniz ve katkılarınız için teşekkür ediyorum. Gençlere yönelik çalışmalar için hazırlıklarımız sürüyor. Yeni bir dünyada gençler ilmi, fikri, idealleri, hayalleri ve başarılarıyla görev alacak, şehrimize hizmetler sunacaktır. Yönetim kurulumuza gayretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Genel Başkanımıza, kurucu başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Gönüllülük esasıyla faydalı çalışmalar yürütüyoruz
Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, “Yolumuz uzun, yükümüz ağır. Üzerimize düşen tüm çalışmaları yapmak adına hep birlikteyiz. Vakıf çalışmaları gönüllülük esasıyla yapılıyor. Hamdolsun bizlerde Yeni Dünya Vakfı olarak birlik ve beraberlik içerisinde faydalı işler içinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Derdi olanın vakti yoktur. Biz; vakıf çalışmalarında derdi olanların yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Vakfımızın kapısı herkese açıktır. Destek olan, omuz veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Sakarya Şube Başkanımız Şahin Karaaslan ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi

İnsan bıraktığı izlerden ibarettir
Yeni Dünya Vakfı ile uzun yıllar önce tanıştığını ifade eden ve toplantı katılımcılarını selamlayan Başkan Ekrem Yüce, “Öncelikle vakıf çalışmalarına emek veren, bu çatı altında sorumluluk üstlenen tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Ahirete irtihal edenlere Rabbim’den rahmet diliyorum. Hep ifade ettiğim bir husus var; İnsan bıraktığı izlerden ibarettir. Ne kadar iz bırakıyorsanız o sizsinizdir. Bizler de ne kadar iz bırakabilirsek karşılığını Rabbimizden alacağımıza inanıyorum. Gönüllülük esasıyla çalışan vakıflarımızın, STK’larımızın, derneklerimizin üstlendiği ulvi sorumluluğu memnuniyetle takip ediyor, yeni bir dünya için gayret gösteren, toplumumuza dokunan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

İnsana yapılan çalışmaların hepsi çok değerlidir
İnsana yönelik yapılan her bir çalışmanın yanında gençlere yönelik atılan adımların da büyük önem taşıdığına konuşmalarında yer veren Başkan Yüce, “Değerlerini, tarihi ve kültürel birikimini bilen, üreten, araştıran, sorgulayan, ilmi ve fikri gelişimi için çaba gösteren gençlerin yetişmesi için vakıflarımız da sorumluluk sahibidir. Hayatımızın her döneminde bir kademeden geçiyoruz. Her birimiz son nefesimize kadar dinamik olmak, zinde kalmak durumundayız. Hedefleri olan bireyler olduğumuzda da zinde kalmak kaçınılmaz olacaktır” dedi. Yeni Dünya Vakfının Sakarya’da temellerini atan Ali İnci ve Osman Aydın’a teşekkür eden Başkan Yüce, Şahin Karaaslan ve yönetim kurulu üyelerine de başarılar diledi.