Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi bireylerin ihtiyaçlarını belirlemek ve gidermek üzere toplantı gerçekleştirildi. Yüce, “Yaklaşan kış şartlarında ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını belirlemek ve karşılamak için çalışıyoruz. Çevresinde ihtiyaç sahibi bulunanların Büyükşehir Belediyesi 444 40 54 ya da ALO 153 numaralı hattan iletişime geçmelerini rica ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yaklaşan soğuk hava şartları nedeni ile ihtiyaç sahibi bireylerin ihtiyaçlarını belirlemek ve gidermek üzere toplantı gerçekleştirildi. Engelsiz Kafe’de düzenlenen istişare toplantısında; Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, şehirde faaliyet gösteren STK’lar ile Sakarya Valiliği, Arifiye, Serdivan, Erenler, Adapazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürleri yer aldı.

Hepimize görev düşüyor
Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce, “İhtiyaç sahibi kişilere yardımda bulunmak bizler için öncelikle insani bir görevdir. Bizler komşusu aç iken tok yatmayan bir ümmetin insanlarıyız. Yaklaşan kış şartlarımda ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını belirlemek ve karşılamak için ilimizde, çevremizde, mahallelerimizde sobasız, yakacaksız, erzaksız kimse kalmaması için tüm kurum ve kuruluşlar, STK’lar olarak hepimize görev düşüyor” dedi.

Var gücümüzle çalışacağız
Yüce, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda bacası tütmeyen, ocağı yanmayan, yiyeceğe, giyeceğe muhtaç olan herkesin derdini paylaşıp sıkıntısını gidermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun desteği ile tüm ekibimizle hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını giderme doğrultusunda var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” diye belirtti.

İletişim için
“Hemşehrilerimizin üstesinden gelemediği her konuda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak yanlarındayız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın belirlenmesinde duyarlı hemşehrilerimizden destek bekliyoruz. Çevresinde ihtiyaç sahibi kişiler bulunanların Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi: 444 40 54 ya da ALO 153 numaralı hattan iletişime geçmelerini rica ediyoruz.”