Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri Sanatçı Mustafa Cemil Efe’nin eserlerinden oluşan ‘Hazan ve Bahar’ isimli Hüsn-i Hat sergisi ile devam edecek. Sergi, 25 Aralık Çarşamba günü 18.00’da OSM’de kültür sanat dostlarının beğenisine sunulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Hazan ve Bahar’ isimli Hüsn-i Hat sergisi ile devam edecek. 25 Aralık Çarşamba günü Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek serginin açılışı saat 18.00’da yapılacak. Sanatçı Mustafa Cemil Efe’nin seçkin eserlerinden oluşan Hüsn-i Hat sergisinin açılışına tüm vatandaşlar davet edilirken; Hazan ve Bahar isimli serginin 19 Ocak Pazar gününe kadar ziyaret edilebileceği de dile getirildi.