HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası’nın sahibi belli oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı organizasyonda Spor Toto’yu 29-26’lık skorla geçen Beykoz Belediyesi kupayı kazandı. Başkan Yüce, Spor Şehri Sakarya’da önemli bir turnuvayı daha başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finalleri sona erdi. Bisiklet başta olmak üzere tüm branşlarda dünyanın yakından takip ettiği dev organizasyonların adresi olan Sakarya, son olarak hentbol sporunun enlerini ağırladı. TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanan ve Türkiye'nin en iyi 4 takımının 4'lü kupada final müsabakalarına çıktığı Erkekler Hentbol Türkiye Kupası’nı Spor Toto’yu 29-26’lık skorla geçen Beykoz Belediyesi kazandı.

Başkan Yüce’den kupa tebriği
Serdivan Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmasını Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ve sporseverler takip etti. Final maçı öncesinde ünlü şarkıcı Emre Kaya sahne alarak en sevilen şarkılarını söyledi. Mücadelenin ardından düzenlenen törende Başkan Yüce, kupa ve madalyaları takdim ederek, kupanın sahibi Beykoz Belediyesi sporcuları ve teknik ekibini tebrik etti.

Kupa Sakarya’da sahibinin oldu
Spor Şehri Sakarya’da önemli bir organizasyonu daha başarıyla tamamladıklarını aktaran ve kupa töreninin ardından değerlendirmelerini paylaşan Başkan Ekrem Yüce, Erkekler Hentbol Türkiye Kupası’nın sahibi olan Beykoz Belediyesi’ni tebrik etti. Yüce, “Şehrimizde bisiklet başta olmak üzere ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapıyor, sporun her branşına önemli destekler sunuyoruz. Hentbolda da Beşiktaş, Spor Toto SK, Eskişehir ve Beykoz gibi takımların kupa için mücadele ettiği organizasyonu hamdolsun başarılı bir şekilde tamamladık. Kıyasıya rekabet ile büyük heyecana sahne olan karşılaşmaların ardından kupaya uzanan Beykoz Belediyesi’ni kutluyorum. Serdivan Spor Salonu ve ekranları başında organizasyonu takip eden tüm sporseverlere teşekkür ediyorum” dedi.