Koronavirüsü ile mücadele kapsamında ilçelerde maske dağıtımı tüm hızıyla devam ederken Büyükşehir Ekipleri, muhtarlara yüklü miktarda dağıtım gerçekleştirdi. Aynı zamanda ilçe jandarma ve emniyet birimlerine de maskeler ulaştırıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Koronavirüsü salgını ile mücadeleye tüm hızıyla devam ediyor. Hendek ve Ferizli ilçelerinde; Pazar yerlerine, İlçe Jandarma İlçe Emniyet Birimlerine ve Muhtarlar Derneklerine toplam 20 bin maske dağıtımı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, “İlçelerimizde bir yandan dezenfekte işlemleri sürerken, kamu alanlarında ve vatandaşlarımızın yoğun olduğu noktalarda maske dağıtımlarını gerçekleştiriyoruz. Koronavirüsü salgınıyla mücadele kapsamında günden güne ivedilikle çalışmalarımızı artırıyoruz” ifadelerine yer verildi.