Toplu taşıma başlığındaki eğitsel çalışmaları değerlendiren Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Şehir merkezinde 540 şoförümüze eğitim verdik. Güney bölgemizde bulunan Geyve, Pamukova ve Taraklı ilçelerimizdeki şoförlere yönelik eğitsel çalışmalarımız devam edecek. Daha sonra kuzey bölgemizde de programlarımız olacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı toplu taşımada vatandaş memnuniyetini maksimum seviyeye ulaştırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda şehirde toplu taşımada görevli personele eğitimler veriliyor. İletişim, stres yönetimi ve öfke kontrolünü sağlama konularında eğitsel çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, hedeflerinin toplu taşımada yüzlerin daima gülmesi olduğunu söyledi.

540 Şoföre Eğitim
Pistil açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Yüzlerin daima güldüğü bir toplu taşıma hedeflemekteyiz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizler için çok önemli. Çalışmalarımızı hep bu düsturu önde tutarak gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun bu konuda özel talimat ve destekleri söz konusu. Şoförlerimize bu kapsamda çok çeşitli eğitimler sunuyoruz. İlk olarak Şehir merkezinde 540 şoförümüze eğitim verdik. Şimdi de güney bölgemizde bulunan Geyve, Pamukova ve Taraklı ilçelerimizde eğitsel çalışmalarımız devam edeceğiz. Daha sonra kuzey bölgemizde de programlarımız olacak.”