Hedef Altın Madalya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcuları Enes Erkan ve Şeyda Burucu, Akdeniz Oyunları’nda altın madalya için ter dökecek. Sporculara destek için Mersin'de bulunan Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Şeyda, Cuma 18.15’te; Enes ise Cumartesi 11.15’te güçlü rakipleri ile karşılaşacak. Onlara güveniyor, madalya bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve Karate Milli Takımı’nın başarılı sporcuları Enes Erkan ve Şeyda Burucu, Mersin’de yapılan Akdeniz Oyunları’nda altın madalya için ter dökecek. Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Enes Erkan +84 kg’da, Avrupa Şampiyonu Şeyda Burucu ise +68 kg’da mücadele edecek. Sporculara destek için Mersin’de bulunan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, “Enes ve Şeyda ile gurur duyuyoruz. Bizlere büyük sevinç yaşattılar. Akdeniz Oyunları’ndan da başarıyla döneceklerinden eminiz. Şeyda, Cuma 18.15’te; Enes ise Cumartesi 11.15’te güçlü rakipleri ile karşılaşacak. Onlara güveniyor, madalya bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.