Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj paylaşan Başkan Yüce, “Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif’in tüm dünyayı etkisi altına alan salgından kurtuluşa vesile olmasını diliyorum. Bizleri yeniden mübarek Ramazan’a kavuşturan Rabbimize hamdolsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin. Hayırlı Ramazanlar Sakarya” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif’in tüm dünyayı etkisi altına alan salgından kurtuluşa vesile olmasını dileyen Başkan Ekrem Yüce, “Bizleri yeniden mübarek Ramazan’a kavuşturan Rabbimize hamdolsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin. Hayırlı Ramazanlar Sakarya” dedi.

Tedbir ve kurallara uyalım
Ramazan ayının tüm insanlığın sağlıklı günlere kavuşması için bir vesile olmasını temenni eden Başkan Ekrem Yüce, “Mübarek Ramazan ayını maalesef salgının gölgesinde idrak edeceğiz. Rabbimizden bu mukaddes ayda kalplerimizden sevgi ve merhameti, hanelerimizden huzur ve bereketi eksik etmemesini temenni ediyor, milletimizin, ülkemizin ve tüm insanlığın sağlıklı günlere erişmesini niyaz ediyorum. Birbirimize karşı sorumlu olduğumuz bu süreçte, salgının yayılım hızının kontrol altında tutulması ve günlük vaka sayılarının düşürülebilmesi için alınan tedbir ve kurallara hassasiyet gösterilmesini diliyorum” dedi.

Ramazan’da iyiliği ve güzelliği yaygınlaştıralım
Başkan Ekrem Yüce, “Kardeşliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın arttığı sabır ve şükür ayı Ramazan’da çevremizi ihmal etmeyelim. Kimsesiz ve ihtiyaç sahibi komşularımızı unutmayalım. İyiliği ve güzelliği yaygınlaştıralım. İftar ve sahur sofralarında buluşamayacak olmanın hüznünü yaşıyor olsak da evlerimizde rahmet ve mağfiret ayını hakkıyla eda edelim. Rabbim niyetlerimizi kabul eylesin, bayramda kucaklaşmayı nasip etsin” dedi.