Hatipoğlu Ailenin Önemini Anlatacak

Büyükşehir Belediyesi, Nihat Hatiboğlu’nu Sakaryalılarla buluşturuyor. İlahiyatçı Yazar Nihat Hatipoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek “Çocuğun Ahlaki Gelişiminde Ailenin Önemi” konulu konferans, 26 Eylül Perşembe, saat 19.30’da Karaman Spor Kompleksi’nde.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, alanında uzman isimleri Sakaryalılarla buluşturmaya devam ediyor. Toplumsal duyarlılığı arttırmaya yönelik çalışmalar kapsamında, alanında uzman isimleri Sakaryalılarla buluşturduklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürdürmeleri için projelerimize devam ediyoruz. Bir yandan da alanında uzman isimleri hemşerilerimizle buluşturarak, toplumsal duyarlılığı geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda İlahiyatçı Yazar Nihat Hatipoğlu, ‘Çocuğun Ahlaki Gelişiminde Ailenin Önemi’ konulu konferans verecek. 26 Eylül Perşembe günü, Adapazarı Belediyesi Karaman Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek konferansımız, 19.30’da başlayacak. Tüm hemşerilerimizi konferansımıza davet ediyoruz” dedi.