Hendek İlçe Merkezi ile Devlet Hastanesi arasında Özel Halk Otobüsü seferlerinin başladığını açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Hendek İlçe Merkezimiz ile Devlet Hastanesi arasında özel halk otobüsleri hizmet sunmaya başlamıştır. Hendekli vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Fatih Pistil, Hendek İlçe Merkezi ile Devlet Hastanesi arasında Özel Halk Otobüsü seferlerinin başladığını açıkladı. Pistil, “Hendek İlçe Merkezimiz ile Devlet Hastanesi arasında özel halk otobüsleri hizmet sunmaya başlamıştır. Hendekli vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Seferler başladı
Pistil, “Hendek otoban bağlantı yolu üzerinde yakın zamanda hizmete giren Devlet Hastanesi’ne, ilçe merkezinden ulaşımın rahat ve hızlı olması amacıyla UKOME’de güzergahları belirlemiştik. Bilindiği üzere bu güzergahlarda çalışması üzere 1 Aralık Perşembe günü 12 araçlık özel halk otobüsü ihalemizi yapmıştık. İhaleyi alan 9 esnafımız yönetmeliğe ve engelli erişimine uygun araçları temin ederek, çalışma ruhsatlarını da almış oldular. Böylelikle bölgede ulaşım seferleri başlamış oldu” diye konuştu.