Hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesinin tamamlanmak üzere olduğunu açıklayan Başkan Ekrem Yüce, “Yaklaşık 600 araçlık kapasiteye sahip olacak katlı otopark ile bölgedeki parklanma sorununu ortadan kaldıracağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde parklanma sorununa çözüm üretecek katlı otopark projesinin tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı. Şubat Meclis Toplantısı’nda konuyla ilgili müjdeyi paylaşan Başkan Ekrem Yüce, katlı otoparkın yaklaşık 600 araç kapasiteye sahip olacağını ve proje çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu dile getirdi. Başkan Ekrem Yüce, katlı otopark projesiyle birlikte bölgede yaşanan parklanma sorununun da çözüme kavuşacağını belitti.

Ulaşımda yeni hamleler
Şehrin ulaşım geleceğini bir bütün olarak ele aldıklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Biz; Sakarya’da hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek adına gerekli adımları atmak için kollarımızı sıvadık. Yeni duble yollar, kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarımızın yanı sıra şehre yeni bir giriş kazandırmak, şehre girişleri SGK Kavşağı’ndan kolaylaştırmak adına projelerimizi paylaştık. Şimdi de hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununu katlı otoparkla çözüme kavuşturacağız” dedi.

600 araç kapasiteli
Katlı Otopark için proje çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Başkan Ekrem Yüce, şu detayları paylaştı: “Hastane bölgesinde parklanma konusunda hemşehrilerimizden talepler alıyorduk. Dolayısıyla bu taleplere kayıtsız kalamazdık. Hemen proje çalışmalarımızı başlattık ve çok şükür son aşamaya gelmiş durumdayız. Yaklaşık 600 araç kapasiteye sahip olacak Katlı Otopark ile bölgedeki parklanma sorununu ortadan kaldıracağız. Hayırlı olsun” dedi.