Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Özel Halk Otobüsü esnaflarına ücretsiz seyahat karşılığı yapılan aylık gelir desteği ödemelerinin devam ettiğini açıkladı. Pistil, “Nisan ve Mayıs aylarına ait toplam 839 bin 250 liralık destek esnafımıza ödendi. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, ücretsiz seyahat karşılığı Özel Halk Otobüsü esnaflarına yapılan ödemelere devam ettiklerini söyledi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Pistil, “Özel Halk Otobüsü esnafımıza ücretsiz seyahat karşılığı yaptığımız aylık gelir desteği ödemelerine devam ediyoruz. Bu kapsamda Nisan ve Mayıs aylarına ait olarak toplam 839 bin 250 liralık destek esnaflarımıza ödenmiş oldu. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Ödemeler devam edecek
Özel Halk Otobüsü esnafına kısa süre önce Nisan ayı için 411 bin 750 TL ödeme yaptıklarını belirten Pistil, “Bugün de Mayıs ayı için 427 bin 500 TL’yi esnaflarımızın hesabına yatırdık. Bakanlığımız tarafından ücretsiz veya indirimli seyahat kapsamnda şehrimize iletilen destek ödemeleri, ilgili yönetmelikte belirtilen süre içerisinde esnaflarımızın hesaplarına aktarılıyor. Gelir desteğinin esnaflarımızın hesaplarına kısa süre içerisinde yatması noktasında hassasiyet gösteren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Destek ödemelerimize önümüzdeki aylarda da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.