Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen hizmet içi eğitim programları devam ediyor. Bu kapsamda göreve yeni başlayan zabıta personellerine mevzuata ilişkin ayrıntılı bilgiler verilirken, disiplin ve genel konulara yönelik de paylaşımlar yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen hizmet içi eğitim programları devam ediyor. Bu kapsamda yeni göreve başlayan zabıta çalışanlarına mevzuata ilişkin ayrıntılı bilgiler verilirken, disiplin ve genel konulara yönelik de paylaşımlar yapıldı. Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan zabıtaların yanı sıra Geyve Belediyesi’nde de göreve başlayan çalışanlar yer aldı. Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Zabıta Müdürlüğü görevinde bulunan Emekli Askeri personel Rıfat Yel katıldı.