Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Çiçekler Yeniden Açtı’ Geleneksel Türk Sanatları Sergisinin açılış programı ile devam etti. Sakarya Sanat Galerisi’nde gerçekleşen sergi açılışına kültür sanat dostları yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Çiçekler Yeniden Açtı’ Geleneksel Türk Sanatları sergisinin açılışı ile devam etti. Sakarya Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen sergi açılışına Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hasan Sağlam, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Kültür Sanat Şube Müdürü Adem Turan ve çok sayıda davetli katıldı.

Ziyaretler 3 Nisan Pazar’a Kadar
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları bölümü öğretim görevlilerinin eserlerinden oluşan serginin açılış törenine kültür sanat dostları yoğun ilgi gösterdi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Sakarya Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Hülya Doğru’ya günün anısına çiçek takdim etti ve ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. ‘Çiçekler Yeniden Açtı’ Geleneksel Türk Sanatları Sergisi 3 Nisan Pazar gününe kadar Sakarya Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilecek.